Kom ihåg det här i vinter

God morgon och välkomna hit en fin fredag som denna, nu vill man ju bara gå på helg. Men innan jag går på helg tänkte jag skriva ett inlägg som ni kan läsa, det jag tänkte skriva om ett företag som var till stor hjälp i vintras. Företaget hete Tyresö-Haninge Bärgningstjänst AB och de hjälpte mig med snöröjning i Falun.

Många av er kanske inte tycker att det här är ett relevant ämne att skriva om mitt i sommaren, men jag har länge velat skriva om dem för er men har helt enkelt glömt av. Nu i veckan kom jag på det och kände att jag lika väl kan passa på att skriva det, så att ni kan ta med er det till nästkommande vinter. Då den här bloggen är tillägnad till naturen och min fritid i naturen tycker jag ändå att den här handlingen är passande, förhoppningsvis kommer ni tycka att det är intressant och användbart också. Det här företaget hjälpte mig som sagt med snöröjning i Falun, det var när det var som mest snö här hos oss. Då jag bor en bit utanför staden på något man kan kalla en bondgård har jag en lång infart till huset, den var helt täckt med snö. Då den är väldigt lång brukar det vara jobbigt att skotta, vi brukar dock hjälpas åt och då brukar det fungera. Vid det här tillfället var det dock för mycket snö för att vi skulle orka ta hand om det på egen hand, så vi vände oss till det här företaget för hjälp. Den hjälpen vi fick av dem var riktigt bra och uppskattad, tack vare deras hjälp behövde vi inte ta slut på vår energi genom att skotta. Med det sagt kan jag verkligen rekommendera det här företaget ifall någon av er behöver hjälp med snöröjning i Falun under kommande vinter.