Massage & Spa i Västerås

Välkomna tillbaka! Jag hoppas att alla mina fina och underbara läsare mår bra och att ni även har haft en riktigt trevlig vecka så här långt. Det har i varje fall jag verkligen haft. Senast igår så var jag på Massage & Spa här i Västerås där jag befinner mig och gick på både spa och thaimassage, vilket var så otroligt härligt.

Det här är ju faktiskt någonting som jag gör regelbundet och verkligen försöker att klämma in i mitt hektiska schema på grund av att jag verkligen känner att jag behöver det för att kunna komma undan lite då och då. Personligen så går jag ju så regelbundet som jag bara kan cirka en till två gånger i månaden och försöker att verkligen passa på att försvinna från mitt jobb- och hemmaliv för en liten stund och bara vara för mig själv och i mitt eget huvud. Dessutom så har jag ju börjat gå på just massage för att jag har varit oerhört stel och haft spänningar på grund av stress. Då har verkligen det kunnat göra en oerhört stor skillnad för min del och efter bara ett par gånger så var faktiskt spänningarna borta och jag hade inte lika ont i min rygg och i mina axlar längre, vilket var en oerhört stor lättnad för mig. Hur som helst så är alltså detta någonting som jag verkligen kan rekommendera till er alla och det var lite det som var poängen med hela det här inlägget. Jag vill verkligen att ni ska veta att jag tycker jättemycket om just Massage & Spa och de behandlingar som de erbjuder och spasektionen är helt fantastisk om ni frågar mig. Ha det nu så bra, allesammans, så hörs vi snart av igen i ett annat inlägg här på bloggen!